Blog Innhold

Laga min egen fotobag

Jeg har ødelagt endel fotoutstyr opp igjennom årene, og det mest irriterende er at det som oftest er ting som blir knust eller knekt når jeg ikke har med meg Lowepro bagen min. Loweproen er fantastisk, og den er pædda (sier man det?) på alle sider, så selv om den blir blytung med alt utstyret i så har jeg aldri ødelagt noe i den. Men jeg har fått den stjålet, og det er ikke kult! For verdien på de baggene blir skyhøy når man skal ha med seg alt mellom himmel og jord.

Men til daglig så trenger jeg ikke å ta med meg alt jeg eier å har av kamerautstyr. Som regel så holder det lenge med en eller kanskje to objektiv, en blitz og noe annet småtteri. Men om jeg skal ha med meg ting hver dag er det greit at vesken jeg bærer på ikke skriker "DYRT KAMERAUTSTYR!!! KOM Å TAAA!!!", så derfor putter jeg som regel greiene i noe annet. Med det resultat at ting ligger å flyter, skumper borti hverandre og blir ødelagt.

Nå har jeg løst det, og jeg viser hvordan i videoen under. Kanskje du kan lage din egen du og?