Blog Innhold

En søken etter inspirasjon

Etter at jeg startet eget firma har min søken etter inspirasjon og retning vært umettelig. Det er alltid noe nytt som må læres og nye utfordringer som krever nye løsninger, og derfor er det utrolig digg at så mange andre entrepenører deler sine tanker om slikt.  

En av disse er Chase Jarvis, mannen bak sitatet "The Best Camera is The One That's With You". Han har mange andre sitat, men dette har fulgt meg i mange småprosjekter opp igjennom årene, hvor iPhonen (ja tenk, selveste møkkakameraet iPhone) har vært en utrolig følgesvenn for kreativiteten. Men som kilde for inspirasjon er Chase en helt utrolig kilde, både gjennom sitt  arbeid med CreativeLive.com som er en utdanningsportal for kreative, og gjennom alle sine Youtube-videoer med intervjuer av kjente og ukjente inspiratorer. Disse har jeg hentet mye fra, og mye er verdt å se både en og to og tre ganger.

Nå kjører Chase igang en hel måned med slike inspirasjonssnutter, og jeg vil at du skal ta del i dette for å se hva jeg prater om. Sjekk ut www.creativelive.com/genius og meld deg på en helt gratis måned med inspirerende samtaler med noen av verdens ledende entrepenører. 

Del denne med flere om du kjenner noen som trenger litt inspirasjon i hverdagen. Entrepenør eller ikke. 

Snakkast!