Blog Innhold

Ut på tur, skap!

Det er enklere når man reiser, å finne tid til å gjøre det som man burde gjøre de andre dagene da ungene henger i jakka og husarbeidet skriker mot en som gal. Det er enklere å sette seg ned å finne på idéer eller bare å skape noe når man er uten forstyrrende elementer, utfordringen ligger i det at man må finne en struktur på å gjøre det selv om det finnes skjær i sjøen, og akkurat det er en prosess som jeg av en eller annen grunn aldri synes kan gå raskt nok.

Nå er jeg i Tromsø, og sitter på Radisson Blu Hotell. Regndråpene trommer på vinduet og jeg ser mektig fram til denne dagen, rett og slett fordi at jeg kan få lov til å skape noe i ettermiddag som kan skje helt uforstyrret av noen andre enn meg selv, og det faktum at jeg er nødt til å spise på et eller annet tidspunkt.

Denne videoen laget jeg igår kveld, ferdig redigert ca halvtimen over midnatt. Ikke noe mesterverk dette heller, og storymessig er det også ganske billig. Men jeg liker editen, klippinga og musikkvalg, og du får absolutt et inntrykk av hvordan en dag som musiker kan være, selv om musikerbiten er nokså kort...

Hva skal jeg gjøre i dag? Jeg vet ikke ennå, noen idéer svirrer oppi hodet mitt, så noe blir det...x