Blog Innhold

Lille Agathe og en skvett maling...

For å holde kreativiteten igang så har jeg mange ganger sagt (og skrevet) at man er nødt til å skape ting på jevn basis. Mange sier at man burde gjøre noe hver eneste dag, og jeg har forsøkt det og feilet ganske mange ganger, men det at jeg prøver synes jeg at jeg burde få poeng for. Jeg kan bli flinkere, uten tvil.

Denne videoen er et resultat av å bruke litt av dagene sine på nettopp dette, å skape noe nytt. Det trenger ikke alltid å bli bra, og det trenger ikke alltid å være hver dag, men det hjelper å ha noen av disse småprosjektene å tenke på. Det å alltid ha med seg et kamera, alltid ha i bakhodet at man skal være på utkikk etter noe å ta bilde av eller å filme er en god følelse. 

Om du liker å se slike kreasjoner så kan du følge meg på youtube. Jeg kommer nok til å legge ut litt av hvert her da jeg har veldig lyst til å bli flinkere på videoredigering og historiefortelling. Her ligger også en til videologg (vlog...) som du kan se på om du har lyst.

Ha en god dag!