Blog Innhold

Dronemorro!

I løpet av det siste året så har jeg sakte men sikkert bygd mer og mer kunnskap innenfor videoproduksjon, og om du har fulgt youtube-kanalen min så har du sikkert sett hva jeg har puslet med. På godt og vondt må kan kunne si, for jeg skal ikke skryte å si at alt er bra. For det er det ikke, men sånn er det når man starter med noe nytt. I dag har jeg kommet et stykke lenger, og noe av det jeg har produsert er slettest ikke så værst.

I løpet av sommeren fikk jeg prøvd droneflyging for første gang også. Det har vært utrolig morsomt, og noe som jeg kommer til å gjøre mye av i framtiden. Jeg har meldt meg på "Droner i Norge" konferansen nå i februar, og ser fram til å utvide horisonten både med tanke på utstyr, men også regelverk, teknikk og bruksområde. Det har strammet seg til i forhold til regler for disse flygende blenderne, og jeg tror det kun er fornuftig, da det fort kan gå galt. Denne videoen er min siste, og her ser du hva som kan skje når man rører på venstre tommel i stedet for høyre...

I løpet av året blir det helt sikkert investert i bedre utstyr, som både gir bedre bilde og større muligheter. Det er ingen tvil om at dronen er et utrolig redskap innenfor både film og foto, og jeg ser fram til å kunne tilby dette til kunder, og til å gjøre egne prosjekter.

Jeg avslutter denne med en film til, også dette i kategorien drone-porno. Altså en video bare laget for å vise nydelige bilder, i sakte og flytende bevegelser. Det skal sies, her kunne det også ganske lett gått galt. Men ingen fare for mennesker eller dyr, viktig!