Eksempler

"Vi tilbyr en rekke forskjellige innrammingsmetoder og variasjoner. Her er noen av våre favoritter."


Boks-rammer

Boks-rammer er en moderne og spennende måte og presentere kunstverk på. Kunstverket presenteres flatt, ved å bruke trelister mellom kunstverket og glasset for å skape et boks-utseende. 


Yes.jpg

”Flytende” boks-rammer

Ved å montere bildet flytende i en boksramme kan man få spennende presentasjoner, som ikke bare konserverer kunstverket på best mulig måte, men kan også være en måte å gi nytt liv til arbeid på. Metoden går ut på å bruke syrefri pute-tape for å skape en forhøyning. Som et alternativ kan kunstverket monteres på en plate.


Tradisjonelle rammer

Vi spesialiserer oss på moderne innramming, men jobber selvsagt også med tradisjonelle innramminger, og har forståelse for at noen kunstverk har behov for en mer tilbakeholden innramming. Med kombinasjoner mellom passepartour og utsmykkede rammelister kan man oppnå klassiske rammer og gi nytt liv til gamle bilder. 


  Håndspray - flere fargemuligheter

  En av de mest spennende mulighetene vi har er vår spesial-lagde malings-bod. Her har vi mulighet til å håndspraye trelister med nesten ubegrensede utvalg av farger og overflatebehandlinger. Fordelen med å velge en håndsprayet ramme er ikke bare at man får en ramme som vil skille seg ut fra andre, men også muligheter til å dekke over hjørneskøyter, noe som gir det ferdige verket en høy kvalitet på gallerinivå. 


  Glass

  Glass er alltid inkludert i prisen hos oss. Noen ganger kan man selvsagt ramme inn uten glass også, og vi forklarer gjerne forskjellene og ser på hva som kan være passende for ditt bilde. Fotografi kan også forsegles for å unngå støv og riper.

  Noen bilder har større behov for å kunne arkiveres over lang tid, og ved bruk av UV-beskyttende glass kan man forhindre bleking og skader fra sollys. Vi tilbyr også anti-reflekterende kunstglass som eliminerer nesten all refleksjon fra omgivelsene. 


  Oppheng

  Vi legger også stor vekt på de små detaljene i innrammingsprosessen, og oppheng er en av de tingene vi gjerne går litt grundigere igjennom. 

  Vi tilbyr en rekke standard opphengs-systemer, men liker også å presse grensene for hvordan kunstverk kan henges, spesielt med bruk av ramme-systemer som gir bildet mulighet til å sitte rett innpå veggen, for å gi arbeidet et mer elegant utseende.