Om oss

"K STUDIOS er et samarbeid mellom fotograf Anders Lea Karlskås og rammemaker Dan Mariner. 

Vi tilbyr profesjonell fotografering og håndlagde rammer i moderne stil."


Foto: Peter Hurley

Foto: Peter Hurley

fotograf Anders Lea Karlskås

Jeg har alltid vært opptatt av lys. Som bodøgutt tror jeg det er uungåelig, siden lyset alltid forandrer seg gjennom hele året og skaper det mest utrolige fargespill på himmelen som man kan tenke seg. I dag, etter mange år som musiker og fotograf er jeg fortsatt like opptatt av lys, men det har også vokst fram en en fascinasjon for mennesker, ansikter og uttrykk. Kombinert med foto så blir det til en utrolig moro søken etter godt lys, og gode uttrykk som jeg ikke får nok av. Kameraet har sakte men sikkert blitt min beste venn og jeg prøver alltid mitt beste for å skape noe minneverdig, noe varig, noe å se på. 

I dag fotograferer jeg mennesker og har en økende interesse for produktfotografi. Har du lyst til å se mer av mitt arbeid kan du sjekke ut portfolien her eller søk etter @kstudiosbodo på instagram og facebook.


rammemaker Dan Mariner

Dan er en Britisk dokumentarfotograf, og har bodd og jobbet i London de siste fem årene, før han i 2016 flyttet til Bodø. Han jobber med undersøkende dokumentarprosjekter og reportasjeoppdrag, noe som gir han mulighet til å overføre sin kunnskap som praktiserende kunstner til arbeidet med billedramming. Med sin kunstneriske bakgrunn tilbyr han en moderne fokus på innrammingsprosessen, og spesialierer seg på innramming av foto og papirbasert kunst ved å lage spennende og moderne håndlagde rammer ved å samtidig bevare tradisjonelle konserverings-metoder.

Du kan se Dan's fotografiske arbeid her.


Våre kunder:

Vocal Art

Tore Johansen

Mike Del Ferro Quintett

Frimurerlogen Bodø

Sparebank1 Glomfjord

Domkirken i Bodø

Barkevik Bruk AS

Nova Derm AS

Bodø Kunstforening

Bodø Big Band

Ann Iren Hansen

Godfoten Fotterapi

Ege Tepper AS

Kunnskapsparken

Inkubator Salten

Benn Eidissen (Eidissen Consult)

Bravida AS

News On Request (Parkenfestivalen)

Stemmeprakt

Bodø Kommune

Nordea

Fotohuset